Wat is er mogelijk bij Bruis?

Vergaderen

Bruis biedt meerdere fijne ruimtes aan om te vergaderen, samen te komen of andere evenementen te organiseren. Ruim opgezet, licht, schoon en perfect om écht resultaat te boeken. Er zijn makkelijk verschuifbare tafels en stoelen aanwezig om voor elk project de optimale indeling gemakkelijk te realiseren. De krachtige beamer is vrij om te gebruiken. Op locatie is er altijd een lid van team Bruis aanwezig om te assisteren waar nodig!

 

Heb je meerdere ruimtes nodig? Laat het ons weten, wij kijken naar mogelijkheden. Het pand is zo’n 400 m2 - er is altijd een oplossing te vinden.

Flexwerken

Heb je behoefte aan werken in een bruisend pand met fijne plekken waar je je écht even kunt concentreren, maar waar je wel altijd een kopje koffie met iemand kunt drinken? Bij Bruis zijn er meerdere comfortabele flexwerkplekken met snel internet en goede koffie/thee.

 

Voor flexplekken vragen wij geen geld. Wij vragen wel om na te denken wat we voor elkaar kunnen doen. Dat kun je geheel zelf invullen. Een bloemetje, een goed woordje in jouw netwerk of een post op jouw social media. Ons gaat het er vooral om dat je welkom bent. 

Catering

Bij goed vergaderen hoort goed eten. Bij Bruis wordt alles door lokale 

ondernemers vers gemaakt. Van broodjes tot diner.

 

Willen jullie bij ons vergaderen met lunch? Wij maken graag wat lekkers voor jullie

klaar. Of je nou vegan, vegetarisch of allergisch bent - er staat voor ieder

altijd wat op tafel. Geef je het ons door wat jullie wensen zijn?